MERK: HER BLIR DET LAYOUT-ENDRINGER

Vi har tjenester for både privat- og bedriftskunder

Belysning - Ansnes Elektro

PRIVATKUNDE

Din fastelektriker

Tegn en fastelektriker-avtale med Ansnes Elektro AS i dag.  Vi forplikter oss til å komme på jevnlig kontroll for å sjekke at alt det elektriske er i orden hjemme hos deg, så du kan føle deg trygg.

  • 33% av norske boliger (per 1/3/12) har el-anlegg beregnet på forbruk tilsvarende en bolig på 1970-tallet.
  • Så mange som 40% av boligbranner i Norge skyldes feil på el-anlegget.
  • En fastelektriker-avtale gir deg også rabatt på forsikringspremiene.

Boligmappe

Boligens servicehefte på nett. Her kan du samle all dokumentasjon fra din elektriker, pluss annen nyttig informasjon.

Se detaljer om din leilighet, ditt hus eller hytte. Legg inn notater, dokumentasjon og bilder. Inngå en fastelektriker-avtale. Boligmappen er en gratis tjeneste for deg som eier egen bolig, leilighet eller hytte. www.boligmappa.no

Service og vedlikehold

Ekstra stikkontakter. Mer og bedre belysning. Varme, skult og panel.

Ansnes Elektro AS har mange års erfaring med service og vedlikehold i privatmarkedet. Vi utfører alle typer oppdrag, fra små enkle serviceoppdrag til nytt elektrisk anlegg i din bolig.
Styringssystemer – praktisk og fantastisk!

Det finnes en mengde forskjellige styringssystemer fra de helt enkle som bare styrer lys. til store anlegg som gjør om huset ditt til et «smart-hus».
Vi har erfaring med mange av disse typene anlegg og kan gi deg gode og lønnsomme råd. Hvis du ønsker  kan vi integrere det meste i ett system; Styring av lys, varme, ventilasjon og audio-/video-/ multiromløsninger.

TV og hjemmekino – det meste lar seg gjennomføre
Vi leverer og installerer alt fra ett enkelt TV- eller stereoanlegg til komplette multiromløsninger for hjemmeunderholdning. Vi fører et bredt spekter av komponenter og løsninger, og har mange års erfaring fra bransjen.

Velkommen til oss!

BEDRIFTSKUNDE

Miljøvennlig og økonomisk

Mange næringsbygg-eiere tror det er dyrt å investere i energieffektivisering av bygg, hvor det derimot kan vise seg å gi bedre avkastning en de fleste aksjefond.

Vi hjelper deg med en kartlegging av anlegget ditt, gir lønnsomme råd og leverer smarte løsninger som bedriften din vil spare penger på.

Service og vedlikehold

Ansnes Elektro AS ønsker at du som eier eller bruker av et bygg skal føle deg trygg på ditt anlegg. Vi gir deg råd, hjelper deg med lovpålagt periodisk kontroll, termografering og internkontroll. Kontakt oss gjerne for en samtale om service- eller rammeavtale.

Tele, data og video

Ansnes Elektro AS er også godkjent tele- og datainstallatør med erfaring med de fleste typer anlegg. Vi  prosjekterer og installerer komplett IKT infrastruktur til alle typer bygg. I samarbeid med våre leverandører gir vi deg et problemfritt og fremtidsrettet anlegg.

Adgangskontroll og kameraovervåking

I samarbeid med våre leverandører finner vi det riktige sikkerhetsnivået for ditt prosjekt og din bedrift. Vi leverer og installerer også brann- og innbruddsalarmer.