Løsningsorientert og teknisk interessert?

Jobbe hos oss --Ansnes Elektro

Hos Ansnes Elektro er vi 18 svært elektrointeresserte ansatte som hver dag jobber med å finne de beste løsningene på små og store utfordringer.

Vi  lager iPad-styrte anlegg, belysning, varme, ventilasjon, multiromløsninger og løsninger for ”smart-hus”. Oppgavene er mange og spennende, og ofte veldig varierte.

Mottoet vårt er ”Litt bedre”, og vi gjør alle sammen vårt for å leve opp til dette.

Er du en av oss?

I og med at vi jobber for noen av Norges mest krevende kunder må våre ansatte stille høye krav til seg selv og setter sin ære i å gjøre en grundig jobb.

Til gjengjeld kan vi tilby et miljø med svært erfarne og flinke medarbeidere som blir inspirert av jevnlige kurs og opplæringsprogrammer og givende samarbeid med de andre fagområdene i Ansnes Gruppen.

Vi er opptatt av å være en god og trygg arbeidsplass, og ønsker å gi våre ansatte nye utfordringer og la dem få utvikle seg løpende.

Sporty og sosialt

Hos Ansnes Entreprenør har vi et svært godt sosialt miljø. Sammen drar vi på skihelger, seilturer, hytteturer og toppturer – og vi løper Holmenkollstafetten.

Flere av våre ansatte trener med Asker Fotball, som Ansnes er hovedsponsor for. Alt dette holder oss friske, bygger vennskap og et godt arbeidsmiljø.

Ta kontakt med oss

Ansnes Elektro AS ser alltid etter dyktige fagarbeidere, og vi vil gjerne høre fra deg hvis du tror du kan passe inn i laget vårt. Send din CV til Jan Bergerud eller ring meg på 900 92 525.